Igor Piacun je prosvirao i propjevao

Napisao/la Krešimir Đakulović Published on .

IgorPjacun1Igor je uhvatio gitaru i upalio mobitel. A vas djeli samo nekoliko kliktaja po mišu od onoga što vam stari jedriličar ima poručiti kao (široj javnosti novootkriveni) muzičar... Stiže li nam nakon Male noćne regate i Veliki noćni unplugged koncert?

Igor Piacun, nama poznat kao jedriličar i organizator regata, započeo je muzičku karijeru. Na samom početku iste znamo da neće biti problema sa slušateljicama. Plavuše ionako olako dolaze do seksa, publike i obožavatelja, muške plavuše također (ako ne i bolje). Problem se obično javi kad je potreban i nekakav sadržaj, i to smisleni.

Već na prvi pogled fond izvedbi koje Igor nudi javnosti, na svojem youtube kanalu SuperTornadoo, ukazuje da problema sa sadržajem nema. On je raznolik, trans-lingvističan kao i pan-instrumentalan. Sociološki gledano, u sub-kulturološkom smislu, Igor besramno koketira sa svim, njemu (latentno) poznatim, žanrovima.

Piacun svira i snima na mobitel, to ga jako veseli. Kvaliteta zvuka je nikakva, ali Igora u njegovom dječačkom zanosu to nimalo ne brine. Zato, prije nego što si pustite Igorove razigrane akorde, pojačajte, jako pojačajte, inače nećete ništa čuti.

Osim muzičke ima tu i filmske umjetnosti, pa tko želi (samo) gledati, a zvuk mu bitan nije neka pogleda ovaj neuobičajeni video.

Ostale kao i buduće Piacunove uratke možete pratiti na njegovom youtube kanalu - SuperTornadoo