Komiška regata 2014. by Joe Young

Published on

 MG 7934 copyAko ste propustili 23. Komišku regatu i sad vam je žao nemojte pogledati foto galeriju komižanina Joška Maravića. Njegove lijepe fotke dodatno će vas rastužiti, radije se odmah prijavite za 24. Komišku da dogodine i vi budete tu...

8. Jadranska regata – Fotogalerija

Published on

IMG 5767Sudionici Jadranske regate hitaju prema Palagruži, a prvi bi na cilju u Visu mogli biti oko ponoći. U vodstvu je Enavigo, dvije milje ispred Ole, a treća je izvrsna češka posada na jedrilici Sabre. Regatu uživo pratite na YC Host, a mi donosimo fotogaleriju sa starta, autor je Robert Matić!

19. Božićna regata: Stipanović i No Name dobili navigaciju

Published on

IMG 7913Bonaca, bonaca i malo zapadnjaka obilježili su prvi dan Božićne regate. Prva u navigacijskoj regati bila je jedrilica No Name, s Tončijem Stipanovićem za kormilom, druga je Marina Kaštela, a treći Barba Branko. Kliknite za fotogaleriju Roberta Matića!

Nuklearnim ledolomcem do Arktika

Published on

searoute008-11Ruski nuklearni ledolomac 50 Let Pobedy od ovoga ljeta vozi istraživače, ali i turiste na Sjeverni pol. Komercijalna cijena za dvotjedno krstarenje iznosi 25.000 dolara, a očekuje se da će ledolomac do kraja godine na Arktik prevesti više od 500 turista..

Veslačice iz Warwicka

Published on

ROWING running2012 2701467kLjupke veslačice univerziteta Warwick ponovno su snimile 'Goli kalendar', a novac od prodaje ići će u dobrotvorne svrhe, za borbu protiv raka. Feminisice – blogerice lani su žestoko napale veslačice, tvrdeći da svojom golotinjom potiču da se žene doživljava kao seksualne objekte..

Startao Mini Transat

Published on

W fvm 1649 0Startao je Mini Transat! Flota će stati u luci Sada, kod La Corune i tamo pričekati jak jugozapadni vjetar da ih ponese oko rta Finisterre. Poredak u prvoj etapi biti će zbroj vremena dionica Douarneneza - Sada i Sada - Lanzarote. Na ovogodišnjem Mini Transatu sudjeluju 84 kormilara, 53 nastupaju na standardnim Minijima, a 31 na prototipovima.Kliknite za fotogaleriju!

Palubne ljepotice

Published on

Lifestyle 10Uz luksuzne jahte idu – luksuzne djevojke. Toga se očito drže marketinški mastermindovi u nautičkoj industriji, jer na većini fotografija kojima se promoviraju nove jahte nezaobilazan su kadar oskudno odjevene ljepojke, koje se sunčaju na palubi. Bikini, čaša vina, radost krstarenja, sanjivi pogled prema pučini.. da, od svega toga dijeli vas samo jedan klik...

6. kup kaštelanskog zaljeva - fotogalerija

Published on

IMG 9114Jesenja, opuštena atmosfera, prevladavala je na šestom kupu kaštelanskog zaljeva. Tako barem izgleda na sličicama - Start se čini poput ulja na platnu, ali kasnije maestral lagano gura jedrilice...