Što je Crnac gurao Tončici?

Published on

Crnac

Odgovor na ovo naočigled kontraverzno pitanje možete dobiti ako pogledate do kraja naš video uradak o neobičnoj i atraktivnoj regati koju organizira J.K. Mornar iz Splita u svojoj lučici. Tonči Stipanović je toliki prvak da za nabrajanje svih njegovih odličja nemamo vremena. Ali spomenuti sve one koji guraju Tončija i njegov uspjeh svakako treba...

Nije tajna da osim iznimnog talenta koji ovisi o genetskoj lutriji, da bi taj talenat došao do punog potencijala potrebno je puno truda i rada. Ali sve to nije dovoljno ako se taj trud i rad ne odvija u sredini koja talenat prepoznaje, potiče i oblikuje u potrebnom smjeru. Trenera ovoga puta nećemo spominjati već one koji su rijetko eksponirani ali čine okosnicu i temelje ambijenta unutar kojeg su mogući najviši sportski uspjesi.

Dakle Crnac je gurao Stipanoviću (a zna se kakvi su crncima, te osobito Crncu). Što mu je gurao provjerite pri kraju videa. Robert Matić je snimio jednu od kvalifikacijskih regata mornarevog GPa.

U međuvremenu ja sam se "ušuljao" u hangar dok je Tončica tempirao formu....

 

Video je HD pa ga u punoj "snazi" pogledajte na youtubu. 

p.s. Tončica je nakon GP pobijedio i Europsko prvenstvo na domaćem terenu. Očigledno je tempiranje forme kao i Crnčevo guranje bilo uspješno.