Sušac 100x2 - Arapov prvi, Vepar drugi...

Published on

VeparSusac

Startao je Sušac. Već tradicionalno na web stranicama Jk Mornara ima svega, samo se Sušac taji. Možda je to novi način privlačenja publike, skrivanjem onoga što vam inače drugi stalno stavljaju pred 
"nos"... Startnu listu nemamo, ali Veprovu sliku imamo.

Vepar javlja da se on i kompanjon Ante Barada nalaze na drugoj poziciji, ispred njih su Elko Mrduljaš i Mare Arapov. Očekivani poredak prema performansama jedrilica. Nakon okreta Sušca, nešto prije mraka (barem za vodeće će biti dana) očekuje se da će Vepar preuzeti vodstvo. Ali ako Ante (Neno) Barada i Bulaja (Vepar) Toni i prestignu Elka i Matu, tijekom noći vjetar će gubiti na snazi. A tada Veprova Akilarija ponovo postaje nešto sporija.

Ako vjetar i ne padne, zna se, u Splitskim Vratima ujutro se obično okupe prvih desetak jedrilica. Pa onda kome kako puhne (dok zora sviće iznad Mosora) tako i dolaze do cilja u Splitu. Tada stupa ono najvažnije na Sušcu, barem što se rezultata tiče – premjer. A prema premjeru nikad se ne zna. Možda junaci ovoga Sušca ipak ne budu oni koji su trenutno u vodstvu.