Velika nagrada Mornara – Tonči Stipanović u vodstvu

Published on

Nakon što je prvi dan obilježila kišica, oblaci, pa sunce i vjetrić koji je neprestano mijenjao smjer, drugi je dan natjecanja iznjedrio tri plova. Tonči Stipanović pobijedio je u prvome plovu, ostala dva bio je peti što je trenutno dovoljno za uvjerljivo vodstvo. Drugi je Francuz Jean Baptiste Bernaz, treći Andy Maloney sa Novog Zelanda...

Novogodišnji trening kamp za lasere na Hvaru

Published on

stipanovic jakelic1-190512Jedrite u laseru, a novogodišnje blagdane želite provesti mokre guzice? Nema problema: od 2. do 7. siječnja u Hvaru će se održati trening kamp za Lasere (sve tri klase) koji će voditi Jozo Jakelić i Tonči Stipanović. Treninzi na moru svaki dan trajat će najmanje tri sata, a nakon toga slijede još dva sata u učionici, gdje će se analizirati treninzi na moru i komentirati snimljene regate. Cijena? 300 jura.

DP za Juniore - Laser Radial i 4.7

Published on

398979 467933279907350 416252313 nMladi Laseraši i Laserašice ukrstili su svoje lasere ispred splita. Kao rezultat nismo dobili neku StarWar formaciju već državne prvašiće i prvakinje. Pet plovova, dva u petak, odmor i bonaca u subotu, te posljednja tri plova u nedjelju po jugu od 3-4 Bf.