Marko Žužić najbolji na regati Sv. Dujma

Published on

IMG 2927

Marko Žužić je posljednjeg dana regate Sv Dujma po jugu srednje jačine bio 2. u prvom, te 4. u drugom plovu dana, Leon Kljuš je u prvom ostvario nešto slabiji rezultat – 11. mjesto, dok je u drugom plovu sa drugom pozicijom potvrdio ukupno drugo mjesto. Treći je bio Joško Galović. Lucija Laković pobijedila je u ženskoj konkurenciji ispred Karle Šavar i Tine Gizdić.

 

2259358616 852d1729d2 z

Marko Žužić ovom pobijedom vjerojatno ulazi u prvih pet jedriličara na kriteriskoj ljestvici, prve 1.6 regate bio je na 6. mjestu. Time je počeo najozbiljnije konkurirat za putovanje na Karibe i  nastup na Svjetskom prvenstvu u Dominikanskoj Republici, odnosno Santo Domingu.

Ukupne rezultate na žalost ne možete još pogledati jer je tajnik jk Mornara zaboravio na našu molbu da nam ih dostavi. Gašo (Filip Juričić) koji trenutno izvrsno jedri na svjetskom prvenstu u laseru, zadužen je inače za podizanje razultata na službene stranice kluba. Nakon što se on vrati, možda dođu i rezultati...

 

p.s.

Saznali smo da je u nedjelju došlo do požara u obližnjem ronilačkom klubu te je tajnik Luka zbog pada internet veze bio spriječen podignut rezultate. Gašin povratak i dalje žarko iščekujemo.